پخش زنده کنفرانس
پارک فناوری وزارت نیرو تاسیس میشود!
دکتر مجید عمیدپور رییس پژوهشگاه نیرو در آیین افتتاحیه کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری:
✅قصد داریم پلتفرمی را ایجاد کنیم تا از هزار شرکت مستقر در پارکهای کشور حمایت کنیم و در این مسیر در حال حرکت هستیم.
✅وی از ایجاد پارک فناوری وزارت نیرو خبر داد.
✅عمیدپور با اشاره به چالشهای کشور در حوزه انرژی با تاکید بر اینکه ما در این حوزه راهی جز توسعه فناوری و توسعه اکوسیستم نوآوری نداریم، اظهار کرد: در این زمینه نیازمندیم که با محققان تعامل بیشتری داشته باشیم، چرا که ما در دوران گذر انرژی هستیم، در حالی که این حوزه به شدت آمیخته با موضوعات فناورانه است و نیاز داریم که درک عمیقی از این حوزه صورت گیرد.
۱۰ استراتژی محققان برای درآمد زایی از هوش مصنوعی
فرهاد نیلی، اقتصاددان و استاد مدعو دانشگاه صنعتی شریف امروز در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری و نوآوری :
✅ هوش مصنوعی هزینه زیادی میطلبد، به گونهای که در ابتدای راهاندازی آن نیاز به سرمایهگذاریهای زیادی دارد، ولی با ریسک بالایی همراه است.
✅برای درآمدزایی از هوش فناوری ۱۰ استراتژی مهم پیشنهاد می شود
جایگاه ایران در تولید دانش و فناوری هوش مصنوعی در دنیا
دکتر سید ایمان میرعمادی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و مدیر مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی این دانشگاه، در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری و نوآوری:
✅ایران از نظر انتشار مقالات علمی مرتبط با هوش مصنوعی در جایگاه دوم منطقه، پس از عربستان سعودی، قرار دارد. بااینحال، روند نزولی این شاخص در سالهای اخیر در مقایسه با رشد صعودی ترکیه و امارات نیازمند بررسی و اصلاح است.
✅در حوزه کاربردیسازی فناوری هوش مصنوعی در صنایع مختلف، اگرچه ایران در این زمینه از میانگین جهانی حدود هفت سال عقبتر است، اما در مقایسه با موجهای قبلی تکنولوژی مانند خودروسازی یا پتروشیمی، امکان جبران این فاصله وجود دارد.
✅تخمینها نشان میدهد که ایران حدود ۱۰ میلیون دلار در زمینه هوش مصنوعی سرمایهگذاری کرده است، درحالیکه عربستان سعودی با سرمایهگذاری میلیارد دلاری، فاصله زیادی با ما دارد.
باید در حوزه هوش مصنوعی در سیاست های مدیریتی بازنگری کرد
محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری:
✅با گذشت ۱۰ سال از برجام و انجام تمامی تعهدات آن از سوی ایران، همچنان کشور را سرکوب می کنند و اجازه حرکت و توسعه نمی دهند تا ایران سهمی در بازار جهانی نداشته باشد.
✅اکنون در حوزه هوش مصنوعی اهداف و سیاست های جامعه جهانبی مشخص است. رقابت کاملا جدی است.
✅در ایران باید با هم افزایی بیشتر و استفاده از ظرفیت های کشور از فرصت هایمان بیش از گذشته استفاده کنیم و در این مسیر باید بازبینی در رویکردها و سیاست های مدیریتی صورت گیرد.
تولید ۱۵۵۰مگاوات برق تجدید پذیر
همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در مراسم افتتاحیه چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری :
✅ناترازی انرژی یکی از مسایل اساسی کشور است که می توانیم با استفاده از هوش مصنوعی الگوهای خوبی در زمینه انرژی کمک گرفت.
✅حکمرانی انرژی بدون تکیه بر داده های دقیق نیز نمی تواند به نتیجه برسد و این ابزارهای داده محور می تواند نقش کلیدی در شفافیت انرژی داشته باشند، سرمایه گذاری در این حوزه کلید موفق در پذیرش فناوری جدید است.
✅در حال حاضر تولید برق از منابع تجدید پذیر به ۱۵۵۰ مگاوات رسیده است و در نظر داریم تا شروع پیک سال آینده این ظرفیت را افزایش دهیم .
سربازان آینده کشور متخصصان هوش مصنوعی هستند
دکتر کامران باقری دبیر کمیته علمی کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری:
✅هوش مصنوعی مالکیت فکری را به جدیت تحت تاثیر قرار داده و به سمت مالکیت مدلهای هوش مصنوعی می رود. در رشته مدیریت فناوری با فناوری روبرو بودیم اما در هوش مصنوعی با شرایطی مواجه ایم که خود یک عنصر فناوری ساز است.
✅در این شرایط شرکت های فناوری خصوصی در خط نخست قرار دارند و ما نیاز به نهضت سواد آموزی هوش مصنوعی داریم و سربازان اینده کشور متخصصان هوش مصنوعی هستند.
رونمایی از هویت بصری جدید انجمن مدیریت فناوری
✅دکتر مریم نوذری، دبیر اجرایی کنفرانس بینالمللی مدیریت فناوری و نوآوری، از هویت جدید انجمن مدیریت فناوری و نوآوری خبر داد و گفت: یکی از موضوعات مطرح در طول برگزاری دوره های قبلی کنفرانس، داشتن نوآوری حتی در طراحی لوگو برای انجمن بود از این رو با طراحان مختلفی گفت و گو کردیم و در نهایت از میان پروپوزال های ارایه شده یکی از طرح ها که منطبق با سابقه ۲۰ ساله این انجمن بوده است انتخاب و در این کنفرانس رونمایی
شد.
پاسخها