عقب ماندگی از انقلاب

عقب ماندگی از انقلاب چهارم صنعتی هزینه های زیادی را در پی دارد

دکتر علی زواشکیانی مشاور مدیر عامل فناپ در پنل «خودروهای هوشمند فرصتی برای جهش فناوری»کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

✅تحولاتی در حوزه موبیلیتی کشور رخ داده و شاهدیم‌ که هر فرد سالانه ۱۵۰ ساعت در ترافیک وقت خود را هدر می دهد، ۹۰ درصد شهرهای بزرگ کشور‌ استاندارد های زیستی را ندارند و سالانه بیش از ۱ میلیون و ۳۰۰ نفر بر اثر تصادفات جاده ای از بین می‌رود.

✅در حال حاضر خودروهای هوشمند ، خودران و‌ متصل مطرح است و پیش بینی می شود که تا ۱۰ سال آینده اکثر خودروها هوشمند و متصل هستند در حالی که علی رغم آنکه ۱۵ هزار دیتا سنتر در کشور داریم ولی این داده ها یکپارچه نیستند و برای توسعه هوش مصنوعی نیازمند یکپارچه سازی داده ها داریم.

✅انقلاب صنعتی چهارم در حال رخ دادن است و عقب ماندن از این فناوری ها هزینه های زیادی را به ما تحمیل می کند. همچنین در انقلاب صنعتی چهارم باید توجه کنیم که از دست دادن فرصت ها هزینه های زیادی را در پی دارد.

امکان پیش بینی رفتارهای شهری با توسعه فناوری های هوشمند

مهندس میلاد اصانلو مدیر تجاری سازی هلدینگ فناپ در پنل «خودروهای هوشمند فرصتی برای جهش فناوری» کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

✅انقلاب صنعتی چهارم کلید محرک اقتصاد دیجیتال است و فضای رایانش ابری یکی از ارکان این نسل از انقلاب صنعتی است که این رکن با توسعه خودروهای هوشمند محقق می شود؛ زمانی که دیتا در حجم بزرگی ایجاد می‌شود شهرها به سمت هوشمند‌سازی حرکت می کنند.

✅توسعه فناوری های هوشمند ما را قادر خواهد کرد تا رفتار شهرها را پیش بینی کنیم و الگوریتم های برای دیجیتالی شدن شهرها را ارایه دهیم.

وقتی شرکت های کوچک غول‌های خودروسازی را به لرزه در می آورند

مهندس حسن کمالو در پنل «خودروهای هوشمند فرصتی برای جهش فناوری» کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

✅خودروهای هوشمند و‌ خودران یکسری ربات های حوزه موبیلیتی هستند و شرکت هایی چون تسلا، غول های خودروسازی دنیا را متحول کرده اند به گونه ای که شرکت های چون مرسدس بنز با بزرگان حوزه فناوری مانند گوگل و مایکروسافت اشتراکاتی را ایجاد کرده اند.

✅شرکت فولکس واگن آلمان نیز ۸۸ هزار نفر از پرسنل خود را اخراج کرد و به جای آن شرکت هایی را ایجاد کرد که ۶۵۰۰ پرسنل متخصص در حوزه های تخصصی در حوزه های مختلف چون انواع سرویس ها و شارژینگ مشغول به فعالیت هستند.

✅در این راستا شرکت فناپ گام‌های را در این حوزه برداشته که توسعه نرم افزار نشان یکی از دستاوردهای ما به شمار می رود.

خودروهای برقی یاری گر سیستم توزیع برق در کشور است

دکتر حسن محمد قاسمی مدیر عامل هپکو در پنل «خودروهای هوشمند فرصتی برای جهش فناوری» کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

✅وقتی صحبت از ناترازی انرژی می شود همواره این سوال مطرح می شود که در این شرایط آیا توسعه خودروهای برقی منطقی است؟ ولی باید به این نکته توجه کنیم که یکی از چالش های امروز ما تامین بنزین است پس آیا توسعه خودروهای بنزینی جایز است؟

✅از این رو ناترازی برق نباید منجر به توقف توسعه فناوری های خودروهای برقی شود.

✅به غیر از کشورهای پیشرو، کشورهایی مانند ارمنستان، قرقیزستان و امارات سرمایه گذاری‌های زیادی بر روی توسعه خودروهای برقی کرده اند چرا که خودروهای برقی جز برندهای جهانی است و پیش بینی می شود که خودروهای برقی، ۵ درصد سبد خودروهای کشورهای جهان را تشکیل می دهد.

✅در حال حاضر ناترازی برق ۱۵ هزار مگاوات است و این مفهوم به معنای کمبود انرژی نیست بلکه به معنای مصرف نامناسب از سوی مصرف کنندگان است و یک سوم از روزهای سال کشور با افزایش تولید مواجه است و برای جبران آن نیروگاه ها از مدار خارج می‌شود که هزینه های زیادی را تحمیل خواهد کرد.

✅با توسعه خودروهای برقی می‌توان این تولید اضافه را به آنها اختصاص داد و به نوعی کمک به سیستم توزیع برق کشور‌ خواهد کرد.

✅عمر پایین باتری ها و در دسترس نبودن ایستگاه های شارژ خودروهای برقی همچنان چالش اصلی این خودروها در ایران و در جهان است.

هر جا به منابع دولتی تکیه شد ناپایداری به وجود آمده است!

دکتر منوچهر منطقی مشاور وزیر صمت در حوزه نوآوری در پنل خودروهای هوشمند فرصتی برای جهش فناوری کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری گفت:

✅دنیا هم اکنون به سمت توسعه فناوری های نسل چهارم در حرکت است و این فناوری‌ها در مجموعه خودروهای الکتریکی و متصل متبلور شده است.

✅کشور چین به سمت برقی کردن خودروها به سرعت در حال حرکت است چون پنجره فرصت در این زمینه باز است.

✅با توجه به گسترش آلودگی هوا و ناترازی های انرژی حاکمیت به این نتیجه رسید که وارد حوزه توسعه خودروهای برقی و هوشمند شود و در این راستا قوانین ساماندهی صنعت خودرو را وضع کرد و در ماده ۴ آن بر الزام کشور برای وارد شدن به این حوزه را تاکید کرد. آیین نامه این قانون در هیات دولت است و به زودی تصویب خواهد شد.

✅علاوه بر آن در برنامه هفتم توسعه نیز بر توسعه خودروهای برقی و هیبریدی تاکید شده است. این در حالی است که در هر حوزه‌ای که به منابع دولتی تکیه شد، ناپایداری نیز فراهم شد چون دولت ها بعد از ۸ سال تغییر می کنند.

مقالات مرتبط

اسنپ مارکت

اسنپ مارکت با هوش مصنوعی درصدد کاهش هزینه های لجستیکی است ارسلان محمدیان، قائم‌مقام مدیرعامل اسنپ مارکت در پنل «پارادایم شیفت صنعت لجستیک با هوش…

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *