روز ششم_تابستان 1400 با خرد و کلان مدیریت فناوری و نوآوری
[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3051″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]تابستان۱۴۰۰باخرد و کلان مدیریت فناوری و نوآوری
🟢 روز ششم: مدیریت نوآوری، سازمان، صنعت، خدمات
گلایل صفوی کاندیدای دکتری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه علامه طباطبائی است. ایشان در حال حاضر به عنوان مدیر آکادمی حوزه هنری دیجیتال در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در حال فعالیت است و سابقه تدریس در دانشگاه سمنان و علامه طباطبائی و همچنین همکاری پژوهشی با پژوهشکده مطالعات فناوری و خبرگزاری جمهوری اسلامی را در پیشینه کاری خود دارد. گلایل صفوی انتشاراتی از قبیل 12 مقاله علمی و ترجمه 1 کتاب را در سوابق پژوهشی خود دارد.
ماندانا آزادگان مهر کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت اجرایی، از دانشگاه علم وصنعت و دکترای خود را از دانشگاه تهران در رشته مدیریت تکنولوژی دریافت نموده است. در حال حاضر زمینه تحقیقاتی وی گذارهای فناورانه پایدار و همچنین فناوری های حوزه مالی است. ایشان در پروژه های پژوهشی مختلفی با مرکز پژوهش های مجلس و مرکز تحقیقات سیاست علمی همکاری داشته و تالیفات و مقالاتی عمدتا در زمینه مدیریت فناوری و سیاست گذاری علم و فناوری دارست. که در رابطه با موضوع این دوره می توان به مقاله “مبانی و نظریه های سیاست گذاری برای مدیریت گذارهای فناورانه” در ویژه-نامه سیاست علم و فناوری و مقاله “پیشرفتهای نظری در تبیین گذارهای فناورانه، با تاکید بر نقش رویکردهای فنی – اجتماعی” در سیاست نامه علم و فناوری اشاره نمود.
🔶 هدف دوره:
مدیریت نوآوری در سازمانها در بستر خود سازمان اتفاق میافتد و تا زمانی که در سازمان بستری نوآورانه حاکم نباشد، پیادهسازی فرایندهای مدیریت نوآوری به خوبی میسر نخواهد شد. بنابراین توجه به ویژگیهای کلیدی یک سازمان نوآور، پیش از بکارگیری فرایندهای مدیریت نوآوری در آن سازمان، اهمیت قابل توجهی دارد. هدف از برگزاری این کارگاه، از یکسو معرفی ویژگیهای کلیدی یک سازمان نوآور است و هدف از یادگیری این مبحث، آشنایی با اقدامات لازم برای ایجاد سازمانی نوآور است. از سوی دیگر با توجه به اهمیت یافتن بخش خدمات در اقتصاد عصر جدید، ویژگیهای متمایز خدمات، بدایعی که بخش خدمات برای سازمانها دارند و مدیریت نوآوری در بخشهای خدماتی، مبحث دیگری است که در این کارگاه به آن پرداخته خواهد شد.
📑 سرفصل های دوره:
✔ ساختار سازمانهای نوآور
✔ کارکنان و سطوح مشارکت آنها در نوآوری سازمانی
✔ فضای حاکم بر سازمانهای نوآور
✔ موانع و چالشهای موجود در مسیر نوآوری سازمانی
✔ ماهیت خدمات، ویژگیهای متمایزکننده خدمات و نوآوریهای خدماتی
✔ ابعاد نوآوری در کسب و کارهای مبتنی برخدمات و چالشهای مدیریت نوآوری در خدمات
✔ رویکردهای مختلف نسبت به نوآوری و تحقیق و توسعه در صنایع خدماتی
🗓 تاریخ: شنبه ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
⏰ ساعت: ۱۴:۳۰ – ۱۸:۳۰
کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در وبسایت انجمن
🌐 www.iramot.ir[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
پاسخها