روز سوم_تایستان 1400 با خرد و کلان مدیریت فناوری و نوآوری

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3037″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]تابستان۱۴۰۰با خرد و کلان مدیریت فناوری و نوآوری

🟢 روز سوم: خوشه های صنعتی و نواحی نوآوری

صفورا اللهی، دانشجوی دکتری رشته سیاستگداری علم و فناوری در دانشگاه علم و صنعت است. ایشان در حال حاضر به عنوان کارشناس و پژوهشگر سیاستگذاری نوآوری منطقه ای در برنامه تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری ایران) در پژوهشکده سیاستگذاری دانشگاه شریف مشغول به فعالیت است. موضوع رساله دکتری ایشان “سازوکارهای سرریزهای محلی دانش در خوشه‌های صنعتی” است. از انتشارات ایشان مرتبط با موضوع این دوره می توان به مقاله “تحلیل سازوکارهای سرریز محلی دانش و بررسی پویایی آنها از منظر جغرافیای اقتصادی تکاملی” در فصلنامه مدیریت توسعه فناوری و همچنین، مقاله “جغرافياي اقتصادي و اهميت شبكه هاي محلي دانش در خوشه هاي صنعتي” در مجله رهیافت اشاره نمود.

🔶 هدف دوره:
تمرکز بر اهمیت سطح منطقه ای در تحلیل نوآوری در نتیجه فهم اهمیت روابط شبکه ای میان بازیگران مختلف در فرایند نوآوری است و این مهم که چنین شبکه هایی در زمینه های مکانی ریشه دارند. موفقیت های رویکرد منطقه ای به نوآوری در سیاست و عمل سبب شده که کشورها و مناطق توسعه یافته و در حال توسعه به آن اقبال نشان داده و از آن بهره ببرند. هدف از این ارائه درک بهترمفاهیم کلیدی جغرافیای اقتصادی تکاملی درمطالعات نوآوری است . آشنایی با این مفاهیم و انواع این مدلهای نوآوری منطقه ای می تواند در راستای توسعه و پیشرفت مناطق مبتنی بر نوآوری، راهگشا باشد.

📑 سرفصل های دوره:
✔️جغرافیای اقتصادی تکاملی و مطالعات نوآوری
✔️اهمیت بعد منطقه ای نوآوری
✔️مدلهای نوآوری منطقه ای
✔️خوشه های صنعتی
✔️ نواحی نوآوری و شبکه های محلی دانش

🗓 تاریخ: دوشنبه ۱۴۰۰/۰۶/۰۱
ساعت: ۱۴:۳۰ – ۱۶:۳۰

کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در وب سایت انجمن
🌐 www.iramot.ir[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

مقالات مرتبط

روز دوم_تابستان 1400 با خرد و کلان مدیریت فناوری و نوآوی

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3021″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][vc_column_text]تابستان۱۴۰۰باخرد و کلان مدیریت فناوری و نوآوری 🟢 روز دوم: اکوسیستم نوآوری: از استعاره تا راهبرد فرخنده ملکی‌فر، فارغ‌التحصیل دکتری رشته…

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *